Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

02 КВІТНЯ 2024 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ОСВІТНІЙ ЗАХІД В МЕЖАХ ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОСВІТНИЦЬКОЇ КАМПАНІЇ ДЛЯ АГРОВИРОБНИКІВ ЧЕРНІГІВЩИНИ

З метою підвищення обізнаності про нові можливості із залучення кредитного фінансування, які з’являються у зв’язку з початком роботи Фонду, проводиться широкомасштабна інформаційно-просвітницька кампанія серед малих фермерів. Кампанію здійснює Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Європейської комісії, Міжнародної фінансової корпорації (IFC, Група Світового банку) спільно з виконуючим партнером ТОВ «Агріаналітика» у всіх регіонах України.

02 квітня 2024 року у м. Чернігів відбудеться освітній захід в межах інформаційно-просвітницької кампанії для агровиробників Чернігівщини.

Тема заходу: "Нові можливості для аграріїв з Фондом часткового гарантування кредитів у сільському господарстві"

Місце та час проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

Реєстрація здійснюється за посиланням

В якості доповідачів запрошені представники Фонду, IFC, ТОВ «Агріаналітика», а також фермерських асоціацій і представники банків-партнерів.

Додаткову інформацію щодо заходу можна отримати за телефоном +38 (050) 627 10 96, Римма Олексенко, експертка з питань доступу до фінансування ТОВ «Агріаналітика»

Назад