<<<1 - 11 з 3110>>>


17 Квітня 2024 14:20

УРЯДОВА ГРАНТОВА ПРОГРАМА ДЛЯ РОЗВИТКУ САДІВНИЦТВА

17 Квітня 2024 14:19

УРЯДОВА ГРАНТОВА ПРОГРАМА ДЛЯ РОЗВИТКУ ТЕПЛИЧНОГО ГОСПОДАРСТВА

15 Квітня 2024 11:31

ТИ ЯК? СЛОВА, ЩО ВІДЧУВАЮТЬСЯ ЯК ТУРБОТА

Слова — це найпростіший спосіб підтримати людину, адже це «інструмент», який майже завжди з нами. Але разом з тим, він може бути і небезпечним. Адже навіть коли ми хочемо підтримати когось, ми не завжди знаємо як це зробити правильно і що саме сказати. Невдало підібраними словами можна поранити. Тому є підказки, які слова можна сказати

11 Квітня 2024 15:57

УКРАЇНСЬКИМ АГРАРІЯМ НАДАДУТЬ НАСІННЯ КУКУРУДЗИ НА ВЕСНЯНУ ПОСІВНУ

Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть українським агровиробникам з 10 областей насіння кукурудзи бренду Dekalb від компанії Bayer для весняної посівної – 2024. Через Програму USAID АГРО та за підтримки Мінагрополітики фермерам передадуть загалом 15 756 посівних одиниць насіння. Кожен учасник зможе отримати до 25 посівних одиниць

11 Квітня 2024 15:50

УКРАЇНСЬКІ ВЕТЕРАНИ ТА ВПО МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ГРАНТ У СУМІ 6 ТИСЯЧ ЄВРО

Відсьогодні розпочато прийом заявок від українських ветеранів та внутрішньо переміщених осіб на отримання фінансової допомоги в рамках програми EU4Youth. Йдеться про надання 10 – ти учасникам програми грантів у  розмірі 6 тис. євро, якщо людина відповідатиме певним умовам.

Заявки приймає група громадських організацій

11 Квітня 2024 14:54

РОЗГЛЯНУЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ АПК ТА РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ

Сьогодні, 11 квітня, під головуванням директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олега Крапивного, відбулася онлайн семінар-нарада з представниками районних військових адміністрацій та територіальних громад, під час якої розглянули актуальні питання державної підтримки АПК та розвитку сільських територій.

На початку заходу Олег Крапивний

09 Квітня 2024 17:19

КАБМІН ПОНОВИВ КОМПЕНСАЦІЇ ЗА ПРИДБАННЯ СІЛЬГОСПТЕХНІКИ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

В Україні відновили дію урядової програми компенсацій аграріям 25% вартості придбаної техніки і обладнання вітчизняного виробництва. 

Щоб отримати кошти, агровиробник має обрати постачальника із затвердженого Мінекономіки переліку сільгосптехніки

09 Квітня 2024 16:31

АГРОВИРОБНИКИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ МОЖУТЬ СКОРИСТАТИСЯ НОВИМИ ПРОГРАМАМИ ПІДТРИМКИ

З 8 квітня почала діяти оновлена програма компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва. Наразі до відповідного переліку, що на сайті Мінекономіки, ввійшли понад 900 позицій 21 виробника. Список поступово оновлюватиметься. Про це під час брифінгу в медіацентрі ОВА розповів сьогодні директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олег Крапивний.

«З учорашнього дня суб’єкт господарювання

04 Квітня 2024 16:13

ФАО ШУКАЄ ВИКОНАВЧИХ ПАРТНЕРІВ

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголошує конкурс для пошуку виконавчих партнерів програм, спрямованих на підтримку та відновлення сільськогосподарської діяльності на постраждалих внаслідок війни територіях та забезпечення продовольчої безпеки в сільських громадах. 

Конкурс проводитиметься серед неурядових організацій (НУО), які ведуть діяльність в 14 пріоритетних областях, а саме: Чернігівська, Донецька, Дніпропетровська, Харківська, Херсонська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Запорізька, Чернівецька, Івано-Франківська, Закарпатська та Львівська області. Основними напрямками діяльності ФАО в цих областях є

03 Квітня 2024 13:50

ОСВІТНІЙ ЗАХІД ДЛЯ МАЛИХ АГРОВИРОБНИКІВ ЧЕРНІГІВЩИНИ З НАГОДИ ПОЧАТКУ РОБОТИ ФОНДУ ЧАСТКОВОГО ГАРАНТУВАННЯ КРЕДИТІВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ

У Чернігові, 2 квітня, відбувся освітній захід для малих агровиробників в рамках широкомасштабної інформаційно-просвітницької кампанії з нагоди початку роботи Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві (Фонд). До участі у заході були запрошені малі фермери та місцеві фінансові установи. Учасників привітали вступними промовами Костянтин Мегем, перший заступник Голови обласної державної адміністрації, Іван Якуб, голова Чернігівської Асоціації фермерів та приватних землевласників, а також представники Правління Фонду та Проєкту Міжнародної фінансової корпорації «Розвиток доступу агросектору України до ринків капіталу» (IFC, Група Світового банку).

«Чернігівщина – традиційно аграрний регіон. Незважаючи

03 Квітня 2024 12:53

В УКРАЇНІ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ МІЖНАРОДНА ПРАКТИКА З ВИРОБНИЦТВА ТА ЕКСПОРТУ НАСІННЯ

Вітчизняні насіннєві компанії можуть вирощувати та експортувати насіння сортів, які не зареєстровані в Україні, але внесені до Переліку сортів рослин Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). 

Для цього

<<<1 - 11 з 3110>>>