Анонси

 

 
 
 
 
 
2017 втрата чин роз 362

Назад

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо
проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про визнання таким,
що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації
від 25 червня 2014 року № 362»

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 червня 2014 року № 362», згідно з яким пропонується привести власні нормативно-правові акти у сфері регулювання (встановлення) тарифів на платні медичні послуги у відповідність до вимог чинного законодавства.

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року № 170 «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548» виключено повноваження обласних державних адміністрацій щодо регулювання (встановлення) тарифів на платні послуги, що надають лікувально-профілактичні заклади охорони здоров’я МВС.

Відповідно до вищезазначеної постанови втрачає чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 червня 2014 року № 362 «Про тарифи на платні послуги, що надаються сектором медичного забезпечення УМВС України в Чернігівській області (лікарнею (з поліклінікою))», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 15 липня 2014 року за № 21/975, яким встановлено тарифи на платні послуги, що надавались сектором медичного забезпечення УМВС України в Чернігівській області (лікарнею (з поліклінікою)) (нині - Державна установа «Територіальне медичне об'єднання Міністерства внутрішніх справ України по Чернігівській області»):

- з проведення медичних оглядів працівників певних категорій;

- з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами;

- з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів;

- з проведення профілактичних наркологічних та психіатричних медичних оглядів;

- з проведення профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб;

- з проведення оздоровчого масажу, гімнастики, бальнеологічних процедур з метою профілактики захворювань та зміцнення здоров’я дорослого населення;

- на лабораторні, діагностичні та консультативні послуги за зверненнями громадян, що надаються без направлення лікарів.

Проект розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 01 грудня по 15 грудня 2017 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 15 грудня 2017 року (включно) до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 26, 34, тел. 669-159, 675-648 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження

Назад