Анонси

 

 
 
 
 
 
2018 Ріш облради УКБ

Назад

Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій щодо проекту
рішення Чернігівської обласної ради «Про прийняття розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету, в тому числі за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, субвенцій з місцевих бюджетів обласному бюджету»

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20 жовтня 2016 року № 281 «Про затвердження Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2016 року за № 1469/29599 Управлінням капітального будівництва обласної державної адміністрації розроблено проект рішення Чернігівської обласної ради «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету, в тому числі за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, субвенцій з місцевих бюджетів обласному бюджету.

Проект спрямований на затвердження обґрунтованого розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету, в тому числі за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, субвенцій з місцевих бюджетів обласному бюджету.

Під час узгодження проекту рішення від Департаменту фінансів Чернігівської обласної адміністрації надійшли уточнення до змісту рішення, які враховані в остаточній редакції рішення.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект рішення проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 22 січня по 20 лютого 2018 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту рішення надсилати не пізніше 20 лютого 2018 року на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету, в тому числі за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, субвенцій з місцевих бюджетів обласному бюджету», або за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Єлецька, 11.

Контактна особа: Довгаль Сергій Миколайович, начальник відділу юридичної та організаційної роботи Управління капітального будівництва облдержадміністрації. тел. 4-15-72.

Звіт  про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації, Управління капітального будівництва  облдержадміністрації  в рубриці «Консультації з громадськістю» у терміни,  визначені чинним законодавством. 

Проект рішення Чернігівської обласної ради «Про прийняття розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету, в тому числі за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, субвенцій з місцевих бюджетів обласному бюджету»

Назад