Анонси

 

 
 
 
 
 
2018 Розпоряд про зміни до 417

Назад

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 листопада 2006 року № 417»

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 листопада 2006 року № 417», згідно з яким пропонується виключити підпункт 1.2 пункту 1 розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 листопада 2006 року № 417 «Про рентабельність на газ скраплений     ВАТ “Чернігівгаз”, торговельну надбавку на вугілля ВАТ “Чернігівоблпаливо”, зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції Міністерства юстиції України 01 грудня 2006 року за № 37/622, у зв’язку з ліквідацією      ВАТ «Чернігівоблпаливо».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада             2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 22 лютого по 08 березня 2018 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 08 березня 2018 року (включно) до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 26, 34, тел. 669-159, 675-648 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Назад