Анонси

 

 
 
 
 
 
2019 Ріш облради Міжрічинський

Назад

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про припинення юридичної особи –регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський»

17.12.2002 зареєстровано юридичну особу регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» (далі – Установа) (код ЄДРПОУ  32285817) за адресою вул. Гагаріна, 2 с. Отрохи, Козелецького району Чернігівської області за формою власності державна.

За інформацією Державної служби статистики України вказана Установа перебуває на обліку з кодом органу державного управління СКОДУ – 01004 «Обласні, Київська та Севастопольська міські ради», тобто є комунальною власністю.

По суті, за весь час свого існування, заклад не в повній мірі виконував свої статутні завдання щодо провадження належним чином охорони території, відтворення біологічного різноманіття та раціонального використання природних ресурсів парку. Її директор звільнився у 2016 році і з того часу не було призначення нового директора.

Рішенням Чернігівської обласної ради від 04.04.2019 № 15-17/VII створений КЗ «РЛП «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради і щоб уникнути дублювання функцій установ та з метою його ефективного функціонування виникла необхідність припинення юридичної особи – регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» шляхом її ліквідації.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект рішення Чернігівської обласної ради проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 10 до 25 червня 2019 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються до 25 червня 2019 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, пр-т Миру, 14,  Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, тел. 65-37-07, е-пошта: [email protected]

Контактна особа: Новак Василь Андрійович – заступник директора – начальник управління природоохоронних програм та оцінки впливу на довкілля.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект рішення Чернігівської обласної ради "Про припинення юридичної особи -
регіональний ландшафтний парк "Міжрічинський"

Додаток

Назад