Анонси

 

 
 
 
 
 
20201505 Інформаційне повідомлення

Назад

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін та доповнень до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 року № 26»

Обласною державною адміністрацію підготовлено проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін та доповнень до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 року № 26», згідно з яким вносяться зміни до Правил пропускного режиму до адміністративної будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації.

Внесення змін до Правил пропускного режиму до адміністративної будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації дасть можливість забезпечити:

- реалізацію права кожного громадянина на користування електронними послугами з отримання та використанням у разі потреби інформації з національних електронних інформаційних ресурсів;

- особисту безпеку відвідувачів, посадових осіб апарату облдержадміністрації та структурних підрозділах облдержадміністрації, які розміщені в адміністративній будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації у період встановлення в Україні карантину.

Дані зміни розроблені відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2020 року № 327 «Деякі питання відвідування адміністративних будівель із застосуванням відображення інформації, що міститься в документах, в електронному вигляді», від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами та доповненням)

Проєкт розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 15 травня по 29 травня 2020 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту розпорядження надсилати в письмовому вигляді до 29 травня 2020 року (включно) до організаційного відділу апарату Чернігівської облдержадміністрації  (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 63, тел. 669-221 або в електронному вигляді на електронну адресу [email protected]).

Контактна особа: Зозуля Сергій Володимирович, начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін та доповнень до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 № 26»

Порівняльна таблиця до проєкту розпорядження голови облдержадміністрації «Про внесення доповнень до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 № 26»

 

 

Назад