№
п/п
|
Назва
заходу
|
Термін
проведення
|
Відповідальний
виконавець
|
-
|
Обласний форум «Органік Інвест»
|
Лютий (за умови послаблення карантину)
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|
-
|
Виставка –ярмарок місцевих виробників до Великодня
|
Квітень (за умови послаблення карантину)
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|
-
|
Обласний День поля з питань впровадження в сільськогосподарському виробництві нових сортів озимих і ярих зернових культур та особливостей їх вирощування
|
Червень (за умови послаблення карантину)
|
Відділ землеробства, інженерно-технічного забезпечення, безпеки праці
|
-
|
- Обласний захід «Фестиваль молока – 2021»
|
Серпень (за умови послаблення карантину)
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|
-
|
- Обласний Фестиваль місцевих виробників агропромислової продукції «Чернігівщина, купуй рідне!»
|
Жовтень-листопад (за умови послаблення карантину)
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|
-
|
Святковий захід до Дня працівників харчової галузі
|
Жовтень (із урахуванням карантинних вимог)
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|
-
|
Урочисті заходи до Дня працівників сільського господарства
|
Листопад (із урахуванням карантинних вимог)
|
Управління агропромислового розвитку
|
-
|
Семінару (вебінарів) в онлайн-режимі з питань безпечності харчових продуктів, законодавстві
|
Протягом року за узгодженням із ГУ Держпродспоживслужбою в області
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|
-
|
Семінару (вебінарів) в онлайн режимі з питань інформації для споживачів харчових продуктів
|
Протягом року за узгодженням із ГУ Держпродспоживслужбою в області
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|
-
|
Семінару (вебінарів) в онлайн-режимі з питань маркетингу та виставково-ярмаркової діяльності.
|
Протягом року( в разі напрацювання практики проведених ярмарково-виставкових заходів)
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|
-
|
Семінару (вебінарів) в онлайн режимі з питань забезпечення сировиною переробних підприємств
|
Протягом року (в разі накопичення запитів підприємств)
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|
-
|
Семінару (вебінарів) в онлайн режимі з питань застосування чинного законодавства та змін в законодавстві України з питань, що відносяться до компетенції відділу
|
Протягом року(після опрацювання проблемних питань виробництва, прийняття змін до законодавства)
|
Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції
|