Анонси

Іміджеві заходи

Назад

Пропозиції на 2021 рік

щодо організації публічних заходів з питань промоції та популяризації регіону і місцевих товаровиробників в умовах карантинних обмежень, пов’язаних із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, причиненої коронавірусом SARS-CoV-2

п/п

Назва

заходу

Термін

проведення

Відповідальний

виконавець

  1.  

Обласний форум «Органік Інвест»

Лютий (за умови послаблення карантину)

 

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

  1.  

Виставка –ярмарок місцевих виробників до Великодня

Квітень (за умови послаблення карантину)

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

  1.  

Обласний День поля з питань впровадження в сільськогосподарському виробництві нових сортів озимих і ярих зернових культур та особливостей їх вирощування

Червень (за умови послаблення карантину)

Відділ землеробства, інженерно-технічного забезпечення, безпеки праці

  1.  
  • Обласний захід «Фестиваль молока – 2021»

Серпень (за умови послаблення карантину)

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

  1.  
  • Обласний Фестиваль місцевих виробників агропромислової продукції «Чернігівщина, купуй рідне!»

Жовтень-листопад (за умови послаблення карантину)

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

  1.  

Святковий захід до Дня працівників харчової галузі

Жовтень (із урахуванням карантинних вимог)

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

  1.  

Урочисті заходи до Дня працівників сільського господарства

Листопад (із урахуванням карантинних вимог)

Управління агропромислового розвитку

  1.  

Семінару (вебінарів) в онлайн-режимі з питань безпечності харчових продуктів, законодавстві

Протягом року за узгодженням із ГУ Держпродспоживслужбою в області

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

  1.  

Семінару (вебінарів) в онлайн режимі з питань інформації для споживачів харчових продуктів

Протягом року за узгодженням із ГУ Держпродспоживслужбою в області

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

  1.  

Семінару (вебінарів) в онлайн-режимі з питань маркетингу та виставково-ярмаркової діяльності.

Протягом року( в разі напрацювання практики проведених ярмарково-виставкових заходів)

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

  1.  

Семінару (вебінарів) в онлайн режимі з питань забезпечення сировиною переробних підприємств

Протягом року (в разі накопичення запитів підприємств)

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

  1.  

Семінару (вебінарів) в онлайн режимі з питань застосування чинного законодавства та змін в законодавстві України з питань, що відносяться до компетенції відділу

Протягом року(після опрацювання проблемних питань виробництва, прийняття змін до законодавства)

Відділ продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції 

 

Назад