Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР ДЛЯ БУХГАЛТЕРСЬКИХ СЛУЖБ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ ОБЛАСТІ

Сьогодні, 16 лютого, за підтримки Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації представниками Центру професійних бухгалтерів проведено черговий семінар для працівників бухгалтерських служб, аграрних підприємств області з актуальних питань бухгалтерського обліку.

«2021 рік: 14% ПДВ для аграріїв, об’єднана звітність ПДФО/ВЗ/ЄСВ, бюджет, обіг землі/пального, зарплата, РКО, звітність» – таку тему семінару було запропоновано слухачам цього разу.

У ході семінару керівник Центру професійних бухгалтерів Володимир Метелиця поінформував присутніх про заплановані зміни податкового законодавства у 2021 році, соціальні стандарти та фінансування з бюджету, земельну реформу та використання майна, надав вичерпні роз’яснення щодо ліцензування права зберігання пального, правового оформлення трудових відносин, як аграрію уникнути блокування податкових накладних та інше.

Спеціалісти бухгалтерських служб сільськогосподарських підприємств області взяли активну участь у обговоренні практичних аспектів застосування нормативних документів у бухгалтерській практиці, отримали вичерпні відповіді на поставлені питання.

 
 

Назад