Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ АГРОПОДАТКОВОГО ШТАБУ

26 липня, під головуванням заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького відбулося чергове засідання робочої групи з оперативного вирішення питань, пов’язаних з оподаткуванням в аграрному секторі.

Під час наради розглянули проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального», яким передбачено удосконалення порядку зберігання пального для потреб власного споживання чи промислової переробки.

Обговорили пропозиції до законопроекту «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень», а також, законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставки податку на додану вартість при оподаткуванні операцій з постачання окремих видів сільськогосподарської продукції».

Також, фахівці надали роз’яснення щодо вирішення проблемних питань пов’язаних із втратою сімейними фермерськими господарствами права на доплату ЄСВ та зупинкою податкових накладних.

Крім того, було розглянуто окремі питання реалізації Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 №106.

Назад