Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ЗАПРОШУЄМО НА ФЕСТИВАЛЬ МОЛОКА - 2021

Запрошуємо жителів м. Чернігова, області та гостей нашого краю відвідати наймасштабніше, найцікавіше та найсмачніше свято виробників харчової продукції Чернігівської області «Фестиваль молока – 2021», яке відбудеться 14 серпня в Центральному парку культури та відпочинку м. Чернігова!

Започаткований у 2015 році «Фестиваль молока» став «родзинкою» нашої області, відвідувачі чекають на нього з року в рік. Виробники якісної, смачної та корисної продукції наполегливо та креативно працюють, щоб дивувати споживачів новинками-смаколиками, здатними задовольнити вимоги найвибагливіших покупців.

Щорічно на «Фестивалі молока», окрім безпосередньо молока та молочної продукції, представлені м’ясні та ковбасні вироби, хліб та хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, мед, напої, вироби народних майстрів тощо. Гості мають змогу продегустувати та придбати продукцію на будь-який смак та гаманець.

Цьогоріч в рамках фестивалю запланована новація - презентація виробничого, творчого та туристичного потенціалу територіальних громад. На окремій локації територіальними громадами буде створено автентичну, колоритну, самобутню та гостинну атмосферу регіонів Чернігівської області, яку протягом всього заходу підтримуватимуть і творчі колективи громади.

Ну і на останок, який продукт найбільше пасує до молока? Звичайно ж мед! Особливо доречний цей тандем буде в період пандемії щоб підкріпити свій організм корисними поживними речовинами, мікроелементами та вітамінами.  А до того ж в цьому році дата проведення фестивалю співпадає з релігійним святом Медового спасу, саме тому буде влаштована окрема локація виробників меду та продукції бджільництва – напоїв, цілющих засобів, виробів з воску. Знайдеться на фестивалі і смачна свіжа булочка з маком до Маковія від найкращих виробників-хлібопеків області.

«Фестиваль молока» – це чудова нагода відпочити всією родиною, цікаво та з користю провести святковий вихідний день, адже захід покликаний пропагувати серед населення області культуру здорового способу життя та харчування. На дітей та дорослих чекатимуть конкурсні програми,  пізнавальні майстер-класи, спортивні змагання. Протягом всього заходу на сцені Центрального парку культури та відпочинку виступатимуть артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, фольклорні колективи області.

Відкриття фестивалю відбудеться о 10:00 годині. Чекаємо на вас, шановні відвідувачі, здоровими та у гарному настрої!

Назад