Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ФЕСТИВАЛЬ МОЛОКА - 2021

Сьогодні, 14 серпня, гостинна Чернігівщина вітала учасників та гостей на одному із наймасштабніших та найсмачніших заходів області – «Фестиваль молока-2021», який покликаний популяризувати молочну продукцію місцевих виробників та пропагувати культуру здорового харчування серед населення.

Святкування фестивалю в день Медового спасу організаторами визначено не випадково, адже саме мед, з його цілющими властивостями, в тандемі з молоком особливо корисні в період пандемії.

З вітальним слово до присутніх звернулися директор Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Євген Олійник, радник голови Чернігівської обласної ради Дмитро Никоненко, виконавчий директор Спілки молочних підприємств України Арсен Дідур та вручили учасникам дипломи та пам'ятні подарунки.

На гостей чекали багато цікавих локацій на різний смак і вподобання.

Окрім безпосередньо молока та молочних продуктів можна було продегустувати та придбати м’ясні та ковбасні вироби, хліб та хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, мед, напої, тощо.

Новинкою цьогоріч стало цікаве представлення виробничого, творчого потенціалу територіальних громад області. Варто зазначити, що вони старанно підготувалися і змогли продемонструвати автентичну, колоритну, самобутню та гостинну амосферу.

Для дітей та дорослих було організовано насичену та цікаву розважальну програму, а саме конкурси, пізнавальні майстер-класи, спортивні змагання. А творчо, креативно оформлені фотозони стали запорукою веселої атмосфери цього свята, де присутні залюбки фотографувалися на згадку.

Протягом усього заходу на сцені один за одним змінювалися виступи артистів Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм та фольклорних колективів області.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Назад