Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

РОБОЧА ПОЇЗДКА ДО ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10 вересня 2021 року в м. Одеса відбулася виїзна робоча нарада під головуванням міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка на тему: «Сучасний стан та проблемні питання взаємодії органів місцевого самоврядування з органами державної виконавчої влади з питань аграрного розвитку, земельних відносин та оподаткування».

Учасники наради: керівництво Одеської області, голови територіальних громад області та керівники структурних підрозділів обласних державних адміністрації, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку.

У нараді прийняв участь директор Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Євген Олійник.

Учасники заходу мали змогу ознайомитися зі станом, проблемами та перспективами розвитку Білгород-Дністровської зрошувальної системи та виробничими потужностями ТОВ «Промислово-торговельна компанія Шабо».

З метою налагодження якісної та дієвої співпраці в напрямі реалізації аграрної політики та стратегії успішного економічного розвитку Мінагрополітики, Одеська ОДА та Всеукраїнська асоціація громад підписали Меморандум. Одеська область стала дванадцятим регіоном, який долучився до підписання меморандумів про співпрацю. У такий спосіб Міністерство, Всеукраїнська асоціація громад та обласні державні адміністрації об’єднують зусилля для поліпшення взаємодії у важливих напрямах аграрного сектору: земельної та податкової політики, децентралізації. Ключовий інструмент, який дає документ громадам – швидка і якісна комунікація з усіма гілками влади стосовно будь-яких викликів в процесі реалізації реформ.

 

Назад