Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

СЛОБІДСЬКА СИРОВАРНЯ – НОВИЙ СУБ’ЄКТ МОЛОКОПЕРЕРОБНОГО БІЗНЕСУ

Фахівці Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації ознайомились із діяльністю новоствореної сироварні, яка розташована в с. Селянська Слобода Чернігівського району. Підприємство засноване у 2017 році родиною переселенців із Грузії – Зази та Ірми Нодія. Ними виробляється різноманітний асортимент продукції: тверді, м'які та копчені сири, рикотта і солодкі десерти, масло вершкове, вершки. Крім традиційних у виробництві сирів також впроваджують грузинські рецепти, через що їх смак набуває особливої пікантності.

За добу сироварня переробляє 2 тони сирого молока, і 14 працівників забезпечують виробництво сирів та їх реалізацію.

Приємно, що власники сироварні дбають про якість продукції та безпечні умови виробництва. Продукція виробляється тільки з натуральної сировини. На підприємстві впроваджено міжнародні системи безпечності продукції ХАССП.

Продукція сироварні користується великим попитом у споживачів. В м. Чернігові відкрито 7 місць роздрібної торгівлі. Із задоволенням купують продукцію заклади громадського харчування. Цього року продукція під торгівельною маркою «Слобідська сироварня» була представлена на найбільшому в області ярмарково-виставкому заході «Фестиваль молока – 2021».

У ході візиту, власників сироварні ознайомлено із умовами державної програми, якою передбачено здешевлення відсотків по кредитам для виробників харчових продуктів, із Програмами підтримки місцевих виробників, які діють в Чернігівській області. Крім того, проінформовано про можливість брати участь у виставково-ярмаркових заходах, що проводяться на території області, та умовами відшкодування витрат, пов’язаних із участю в національних та міжнародних виставках-ярмарках.

 
 
 
 

Назад