Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВІЗИТ НА ТОВ «СМАЧНА ПАЛЯНИЦЯ»

Товариство з обмеженою відповідальністю «Смачна паляниця» - невелике хлібопекарське підприємство, яке понад 10 років працює в Чернігові та забезпечує роботою 21 працівника. Підприємство виробляє широкий асортимент хліба та хлібобулочних виробів, що налічує більше 70 найменувань продукції.

Не зважаючи на широкий вибір хлібної продукції, яку пропонують підприємства Чернігівської області та завозять постачальники з сусідніх регіонів, «Смачна паляниця» завоювали «свого» споживача якістю та дотриманням унікальних  рецептів при випіканні хліба на натуральних заквасках.

Саме це підприємство відвідав директор Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Олег Крапивний, де ознайомився із виробничим процесом, асортиментом продукції. Разом із директором підприємства Сабір Гасанхан Огли обговорили питання перспектив розвитку підприємства, реалізації продукції, державної підтримки підприємств харчової галузі.

Особливу увагу було приділено питанню забезпечення підприємства сировиною. На даний час ТОВ «Смачна паляниця» у виробництві використовує пшеничне борошно сумських та тернопільських виробників. То ж, фахівцями Департаменту було надано контакти місцевих виробників борошна з метою оптимізації виробничого ланцюгу та підтримки місцевих борошномелів та хлібопеків.

Продукцію ТОВ «Смачна паляниця» можна придбати в кіосках фірмової торгівлі  м. Чернігова. Також, підприємство забезпечує хлібом лікувальні заклади міста.

 
 

Назад