Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЦІЛЬОВОЇ ПРОГРАМИ БОРОТЬБИ З КАРАНТИННИМ БУР’ЯНОМ – АМБРОЗІЄЮ ПОЛИНОЛИСТОЮ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА 2022-2026 РОКИ

20 січня Департамент агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернігівській області провели робочу нараду з питань реалізації Регіональної цільової програми боротьби з карантинним бур’яном – амброзією полинолистою в Чернігівській області на 2022-2026 роки, що затверджена рішенням сьомої сесії восьмого скликання Чернігівської обласної ради 30 листопада 2021 року № 10-7/VIII.

Під час заходу обговорили спільні дії Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації та Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області при реалізації програми. Зокрема, щодо визначення переліку територіальних громад, які бажають брати участь у програмі. Адже таким громадам необхідно до кінця першого кварталу розробити та прийняти відповідні місцеві програми, передбачивши кошти на їх реалізацію шляхом внесення змін до місцевих бюджетів, якщо це ще не було зроблено.

Крім того, розглянули питання утворення постійно діючої обласної комісії для визначення розмірів та надання субвенції бюджетам територіальних громад. До складу комісії, відповідно положень програми, необхідно включити представників Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації, а також, Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, Департаменту фінансів Чернігівської обласної державної адміністрації, Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації, Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області.

Назад