Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ПІД ЧАС ЗУСТРІЧІ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВСЕСВІТНЬОЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОГРАМИ ООН В УКРАЇНІ ОБГОВОРИЛИ ПОТРЕБИ ЧЕРНІГІВЩИНИ В ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ

19 липня заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Василь Жук прийняв участь у зустрічі з представниками Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй (World Food Programme) в Україні.

У рамках заходу представників Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні ознайомлено з наслідками військової агресії на території області, а також потребами населення регіону в гуманітарній допомозі.

Наразі WFP розглядає можливість надання гуманітарної підтримки найбільш вразливим групам населення Чернігівської області.

Окрім продовольчої та фінансової допомоги безпосередньо населенню, програма може запропонувати співпрацю місцевим виробникам: формувати продуктові набори з місцевого товару. Також, учасники зустрічі обговорили можливість формування продовольчого запасу, аби при будь-якій безпековій ситуації в області не допустити гуманітарної катастрофи.

Підводячи підсумки сторони домовилися про впровадження узгоджених дій для забезпечення ефективності при наданні допомоги області.

 
Джерело: Чернігівська обласна військова адміністрація

Назад