Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ІІ ЕТАП ГРАНТОВОЇ ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ ВИРОБНИКІВ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Другий етап грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні» розпочато.

Він буде спрямований на посилення спроможності органічного сектору, підтримку органічних операторів, виробників та переробників органічних сертифікованих харчових продуктів з акцентом на збут, продажі та маркетинг на внутрішньому ринку.

Важливим на цьому етапі є створення передумов для збереження та подальшого розвитку органічного сектору України. Надаватиметься підтримка ініціативам, що сприятимуть відновленню економічної спроможності операторів та надавачів послуг органічного ринку.

Заявки на отримання грантів приймаються до 12 вересня 2022 року на електронну адресу [email protected].

Детальна інформація про грантову програму, перелік можливих витрат, форми заявок тощо можна знайти в положенні про грантову програму «Підтримка органічного сектору в Україні» (завантажити всі форми одним файлом в форматі zip https://www.dossier.org.ua/wp-content/uploads/2022/08/Organic-Grant-Program-forms.zip).

На цьому етапі планується підтримати орієнтовно 30 заявок на загальну суму 150 тис. доларів США. Максимальний розмір підтримки на одну заявку становить 5 тис. доларів США в гривневому еквіваленті (орієнтовно 180 тис. гривень).

Результати розгляду заявок будуть оголошені до кінця вересня 2022 року, орієнтовний початок реалізації діяльності – початок-середина жовтня 2022 року.

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь до президентки ЛМГО «Екотерра»  Наталі Чоловської за тел. +38 050 430 76 23.

Офіційна сторінка грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні» https://www.dossier.org.ua/projects/organic-sector-support.

Оголошення про початок 2-го етапу грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні» за посиланням https://organicinfo.ua/news/grant-program-2d-stage/ 

Джерело: Міністерство аграрної політики та продовольства України

Назад