Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВАР ТА USAID АГРО ПРОВЕДУТЬ ДОСЛІДЖЕННЯ ПОТРЕБ ТА ПРОБЛЕМ АГРОСЕКТОРУ УКРАЇНИ

Agravery.com та Всеукраїнська Аграрна Рада (ВАР) проводять спільний проект, який має на меті висвітлювати найактуальніші проблеми для аграріїв в умовах сьогодення.

У рамках спільного проекту "Програма підтримки продовольчої безпеки агровиробників" Всеукраїнська Аграрна Рада та USAID АГРО проведуть опитування аграріїв. Мета дослідження - виявити та актуалізувати проблеми агросектору, які потребують вирішення під час війни.

Для цього ВАР розпочинає онлайн анкетування, телефонне опитування та працюватиме з фокус-групами. Дослідження проводитиметься серед усіх охочих аграрних підприємств по всій територій України.

Це дозволить виявити регіональні особливості проблем, а також окремо дослідити  ситуацію роботи підприємств на окупованій території, у зоні бойових дій та на інших територіях  України. Після виявлення та аналізу даних щодо ключових проблем сільгоспвиробництва в умовах війни будуть запропоновані шляхи їх вирішення. Зокрема, підготовлені рекомендації для Уряду України.

Онлайн анкету дослідження потреб, аналізу стану та проблем в аграрному  секторі різних регіонів країни можна знайти за посиланням.

Джерело: Agravery.com

Назад