Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

В ЧЕРНІГОВІ ВИРОБЛЯЮТЬСЯ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ

ТОВ «Сіверагропродукт» займається виробництвом круп пшеничної, перлової, ячної та гороху. Саме це підприємство не припиняло виробництво та відвантаження продукції для мешканців міста та інших потреб громади під час окупації у березні 2022 року, не дивлячись на постійні обстріли тієї частини міста, де воно знаходиться, і пошкодження складів.

Директор підприємства Олександр Горбаченко ознайомив фахівців Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації із виробництвом круп. Враховуючи воєнний стан в Україні та відключення електроенергії, підприємство працює вночі, забезпечує виконання підписаних контрактів і вносить досить важливий внесок в продовольчу безпеку регіону.

Під час зустрічі в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Василь Жук обговорив з керівництвом ТОВ «Сіверагропродукт» питання оцінки пошкодженого майна підприємства, участі у державній програмі надання грантів на розвиток переробних підприємств, блокування податкових накладних, реалізації круп та побічної продукції, подання документів до Міністерства аграрної політики та продовольства України з метою включення підприємства до об’єктів критичної інфраструктури.

 

Назад