Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ФАСТФУД ПО ЧЕРНІГІВСЬКИ

Швидко, смачно, корисно – головні гасла ПП «Фолком – люкс», продукція якого в останні роки почала з’являтися у торгівельних мережах не тільки нашої області під маркою STREETSOUP. Смачні  поживні супи та каші швидкого приготування, в яких немає пальмової олії, глутамату натрія, рослинних жирів, ароматизаторів, стабілізаторів, розпушувачів, барвників тощо стали до вподоби споживачам, які цінують свій час, мають обмежені можливості для приготування їжі і бажають споживати натуральні продукти.

Просто додати гарячу кип'ячену воду і розмішати. Стакан крем-супу на основі горохового пюре, сочевиці та нуту, вівсяна та гречана каша з різноманітними наповнювачами - це повноцінний швидкий обід.

Саме це чернігівське підприємство, яке очолює Пилип Фефелов, відвідано директором Департаменту Олегом Крапивним. З 2018 року ПП «Фолком – люкс» розпочало виробництво, і щорічно ми мали можливість спостерігати за тим, як Пилип Фефелов і його команда  розробляли асортимент продукції, впевнено крокували до покупця, беручи участь у місцевих та міжнародних виставках, активно пропонуючи продукцію на онлайн-платформах та у роздрібних торговельних мережах країни. Продукція знайшла своїх прихильників за кордоном і експортується в Канаду, Саудівську Аравію, Бахрейн, країни Європи.

Під час зустрічі Олег Крапивний обговорив з керівництвом ПП «Фолком – люкс» питання щодо участі підприємства у програмі Уряду «єРобота», а саме з надання грантів на розвиток переробних підприємств і на власну справу.

 
 
 
 
 

Назад