Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ПІД ЧАС КРУГЛОГО СТОЛУ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ГРАНТОВОЇ ПІДТРИМКИ РОЗВИТКУ САДІВНИЦТВА, ЯГІДНИЦТВА ТА ВИНОГРАДАРСТВА І ТЕПЛИЧНОГО ГОСПОДАРСТВА

Сьогодні 09 березня, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний та профільні спеціалісти взяли участь у круглому столі, який проходив під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького у форматі Zoom-конференції.

Під час заходу обговорили питання грантової підтримки розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства і тепличного господарства.

У своєму вітальному слові Тарас Висоцький наголосив: «Грантові програми щодо створення та розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства і тепличного господарства повноцінно запущені у межах поточного бюджетного року. Всі необхідні нормативні вимоги пройдені і фактично ті заявники, які відповідають критеріям і отримали позитивне рішення можуть перераховувати свою частину коштів і реалізовувати проекти».

Марія Дідух – координатор Групи з питань впровадження програм підтримки сільського господарства презентувала механізми реалізації Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738.

 

Назад