Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ФЕРМЕРАМИ ЧЕРНІГІВЩИНИ

21 березня директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний взяв участь у зустрічі з фермерами області, яка відбулася під головуванням голови Чернігівської обласної ради Олени Дмитренко.

Головна тема робочої зустрічі – обговорення важливих питань діяльності агровиробників в умовах війни та сучасного стану економіки.

Повномасштабна війна стала справжнім випробуванням для підприємств агропромислового комплексу. Вторгнення на територію Чернігівської області спричинило руйнування налагоджених роками виробничих процесів та логістичних ланцюгів.

За словами голови Чернігівської обласної ради Олени Дмитренко, війна показала цінність багатьох речей. Цьогоріч на аграріїв покладаються великі сподівання та відповідальність по забезпеченню продовольчої безпеки області та України в цілому.

У контексті розмови директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний ознайомив присутніх з обласними та державними програмами, грантовими пропозиціями, які можуть зацікавити виробників агропромислового сектору Чернігівщини.

Крім того, Олег Крапивний поінформував про порядок бронювання сільськогосподарських працівників та проблему блокування податкових накладних.

В ході зустрічі учасники обмінялися думками та пропозиціями стосовно можливих шляхів вирішення актуальних проблем у сфері агропромислового виробництва.

 
 
 

Назад