Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ЩЕ ОДНЕ ЗНАЙОМСТВО ІЗ ВИРОБНИКОМ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

ТОВ «Фабрика «Здорово» - провідний український виробник м’ясної, м'ясо-рослинної консервації, паштетів, готових перших страв торгової марки ZdorovoТМ. Виробництво засноване у 2004 році. За цей час принцип «стався до людей так, як хочеш, щоб ставились до тебе» став для виробника головним.

З робочим візитом підприємство відвідав директор Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА Олег Крапивний, під час якого власник підприємства Юрій Богданов та директор Володимир Дасюк ознайомили із виробничим процесом, реалізацією продукції та планами на майбутнє. 

За максимальної потужності підприємство може виробити 45 мільйонів банок консервів на рік.

Підприємство надає робочі місця 82 працівникам і забезпечує виплату середньої заробітної плати у 4 рази вищу за встановлений мінімальний рівень.

Продукція постачається в більшість мережевих супермаркетів України, а також для потреб Міністерства Оборони України, Національної Гвардії України, Прикордонної служби України.

За минулий рік підприємством вироблено більше 3 тисяч тонн продукції та надано благодійної допомоги на суму близько 3 мільйонів гривень.

Директору та фахівцям підприємства  надані консультації щодо участі  у державних програмах підтримки підприємств галузі, критеріїв визнання підприємства критично важливим в особливих умовах та бронювання працівників.

 
 
 

Назад