Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

ВІДБУЛАСЯ ОНЛАЙН НАРАДА З ПИТАНЬ УНИКНЕННЯ ПОМИЛОК ПРИ ВИЗНАЧЕННІ ПІДПРИЄМСТВА КРИТИЧНО ВАЖЛИВИМ ТА БРОНЮВАННЯ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ'ЯЗАНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Сьогодні, 10 травня, під головуванням директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олега Крапивного відбулася робоча нарада з представниками районних військових адміністрацій, територіальних громад, сільськогосподарських підприємств з питань визначення підприємства критично важливим.

Олег Вікторович зазначив: «Почала працювати Комісія зі встановлення критеріїв та визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період при Чернігівській обласній військовій адміністрації. До Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації звертаються агровиробники області з питань визначення підприємства критично важливим. При розгляді документів були допущені помилки щодо їх оформлення. На сьогоднішньому заході хочемо акцентувати увагу на помилки та надати роз’яснення щодо їхнього уникнення в майбутньому».

Світлана Брагида – начальник відділу з питань управління персоналом Департаменту розповіла про помилки допущені підприємствами при визначенні їх критично важливим.

Крім того, участь у заході прийняла Олена Тимошенко – завідувач сектору з питань мобілізаційної роботи апарату Чернігівської обласної державної адміністрації, яка розповіла практичний досвід бронювання військовозобов’язаних працівників сільського господарства.

Під час заходу доповідачі відповідали на численні запитання слухачів.

 
 
 

Назад