Анонси

 

 
 
 
 
 

Назад

НАДАННЯ ВАУЧЕРІВ ВІД ООН (ФАО) ДЛЯ ПІДТРИМКИ ЗДОРОВ’Я СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Згідно Плану швидкого реагування Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) для України на 2023 рік, за сприяння Благодійної організації «ВЕСТ СУППОРТ В УКРАЇНІ» та Чернігівської обласної військової адміністрації домогосподарства, що розташовані у сільській місцевості та утримують птицю, велику рогату худобу (корів), свиней та кіз, а також дрібні фермери, що утримують до 50 свиней, 30 корів молочних порід чи кіз мали змогу отримати ваучери для придбання антибіотиків, вітамінів, протипаразитарних та антисептичних засобів на підтримку здоров'я сільськогосподарських тварин.

У 2023 році для отримання такої допомоги зареєструвалось 2662 суб’єкти з Чернігівської області на загальну суму 13,8 мільйонів гривень. Станом на кінець лютого 2024 року господарствами Чернігівської області використано 983 таких ваучери на загальну суму 5,1 млн гривень. Робота у даному напрямку ведеться і надалі.

Надання ваучерної допомоги дозволить домогосподарствам та дрібним фермерам задовольнити нагальні потреби у продуктах для здоров'я тварин, придбати додаткові ветеринарні препарати.

Назад